hr

CoQ10

0 termék - 1/0 oldal
Jelenleg nincs feltöltött tartalom!

Őrizze meg az immunrendszere és szíve egészségét!

Tudta, hogy a Q10 az Egyesült Államokban, az „örök fiatalság” hazájában a harmadik legkelendőbb étrend-kiegészítő? Ennek feltehetően az a fő oka, hogy koenzim Q10 az immunrendszer és a szív optimális működéséért, védelméért felelős. Sajnos így csökkenésének negatív hatásai is ezeken az érzékeny területeken jelennek meg először. Mivel a Q10-koenzim a szív- és érrendszer működését segíti, hiánya igazoltan szívelégtelenséghez vezethet, és sajnos a halálozási mutatók is szignifikánsan romlanak, amennyiben ebből az anyagból hiány mutatkozik a szervezetben.

EzMelts CoQ10

Az EzMelts CoQ10 étrend-kiegészítő hatékony segítség az időskori megbetegedések ellen; a Q10 koenzim, a polikozanol, a D3 és B3 vitaminok révén jelentős mértékben támogatja a szervezetet.

A Q10 koenzimről

A Q10 koenzim elengedhetetlen a mitokondriumok megfelelő működéséhez, amelyek a sejtek energiáját szolgáltatják. Emellett antioxidáns is, így a szervezetre káros szabadgyökök megkötésében is jelentős szerepe van. Csillapítja a migrénes fejfájást, mérsékeli a vérnyomást, továbbá hozzájárul a szervezet létfontosságú folyamataihoz (pl. energiatermelés).

A Q10 megtalálható szinte minden testrészünkben, de a szívben, a májban, a vesében és a mellékvesében van jelen a legnagyobb mennyiségben. A Q10 koenzimet a szervezet kb. 30 éves korig termeli, ezt követően külsőleg kell pótolni.

Miben található meg a Q10?

A kor előre haladtával egyre kevesebb Q10 koenzimet termel a szervezet, így kívülről kell azt pótolnunk. Q10-et bevihetünk táplálékainkkal, például a halak (főleg a szardínia), olívaolaj, szárnyas húsok, diófélék, olajos magvak, brokkoli, spenót rendszeres fogyasztásával.

A készítmény pontos hatóanyag összetételét a termékképekre kattintva nézheti meg.
Az EzMelts Q10 készítmény több doboz vásárlása esetén még kedvezőbb.