hr

Energia, Memória és Kedélyjavító

0 termék - 1/0 oldal
Jelenleg nincs feltöltött tartalom!

Depresszió? Feledékenység? Stressz?

Kimerült, depressziós állapotokban, nagyobb krízishelyzetekben (tartós stressz, gyász, válás, munkahely elvesztése) szükség lehet az energiaraktárak újratöltésére. Semmiképpen nem javasoljuk erősebb nyugtatók felíratását, melyek csak nagyon komoly helyzetben szükségesek, de megvan az a veszélyük, hogy hozzászokást okozhatnak és sok a mellékhatásuk. Szerencsére az esetek jelentős százalékában egy jó minőségű, komplex B-vitamin készítmény is segít visszaszerezni a lelki egyensúlyt. Ráadásul egy vitaminkészítmény esetében soha nem kell hozzászokástól vagy mellékhatásoktól tartani. Az EzMelts Energy, Memory & Mood (Energia, Memória és Kedélyjavító) nevű készítménye B6 és B12 vitaminok, H vitamin, és folsav összetevői révén hatékony segítség a rossz kedélyállapot, a depresszió és a feledékenység ellen. Ez a komplex vitaminkészítmény segít, hogy visszaszerezze idegrendszere stabilitását, lelki egyensúlyát, és ismét kézbe tudja venni élete irányítását. A termék ráadásul memória javító hatással is bír, segít, hogy idős korban is meg tudja őrizni szellemi frissességét.

B6 – a kedélyjavító vitamin

A B6 vitamin igen fontos a szervezet számára az idegrendszer harmonikus, egészséges működéséhez. Amellett, hogy kedélyjavító hatású és így depresszió esetén erősen ajánlott, hasznos lehet álmatlanság, továbbá szív- és érrendszeri betegségek, asztmás roham esetén is.

Folsav (B9 vitamin) – a depresszió ellen

Depresszió és egyéb pszichés probléma esetén a folsav hatékony segítség, valamint nélkülözhetetlen a vörösvértestek megfelelő működéséhez is.

B12 vitamin – a memória javító

A B12 vitamin segít megelőzni megannyi ideggyógyászati, pszichiátriai betegség, szív-érrendszeri és vérképző-szervi problémák kialakulását. Gátolja, lassítja az időskori elbutulást, kedélyjavító hatású, enyhíti a depressziót.

H vitamin – az energetizáló

A köröm és haj erősebb, egészségesebb lesz, a bőr szebb, továbbá a H vitamin biztosítja az idegek épségét is, és felelős a tápanyagokból történő energia felszabadításért.


A készítmény pontos hatóanyag összetételét a termékképekre kattintva nézheti meg.
Az Energy, Memory & Mood kedélyjavító, depresszió elleni és memória javító készítményből több doboz vásárlása esetén még kedvezőbb árat biztosítunk.