hr

Multivitamin

0 termék - 1/0 oldal
Jelenleg nincs feltöltött tartalom!

Multivitamin

Ez a multivitamin készítmény igazán mindent tartalmaz a szervezet számára legfontosabb vitaminok közül, ráadásul 250-szer hatékonyabban szívódik fel, mint a hagyományos tabletták, amiket le kell nyelni. Multivitaminunk rendkívül gazdag antioxidáns tartalmú, így hatékonyan ellensúlyozza az oxidatív stressz negatív hatásait.

Ha szeretné szervezete energiatartalékát feltölteni, ez a legjobb megoldás. Az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés legjobb módszere ugyanis a rendszeres, tudatos vitaminbevitel, mely vitaminhiányos időszakokban is segít pótolni a test optimális működéséhez szükséges hiányzó anyagokat.

Az EzMelts multivitaminja kellemes gyümölcsös ízű, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, és mindenben megfelel a GMP szigorú minőségi és tisztasági kritériumainak.

Magas minőségű komplex vitamin készítményünk A vitamint (béta-karotin), B1 vitamint (tiamin), B2 vitamint (riboflavin), B3 vitamint (niacin), B5 vitamint (pantoténsav), B6 vitamint (piridoxin), B12 vitamint (kobalamin), C vitamint, cinket, D3 vitamint, E vitamint, H vitamint, jódot, K vitamint, kalciumot, kolin-bitartarátot, krómot, folsavat, szelént tartalmaz.

A készítmény pontos hatóanyag összetételét a termékképekre kattintva nézheti meg.
Az EzMelts multivitamin készítmény több doboz vásárlása esetén még kedvezőbb.