hr

Cukorbetegség

Cukorbetegség

Ajánlott termék:

Resveratrol 150

A cukorbetegség (diabetes mellitus) vagyis diabétesz a leggyakoribb anyagcsere-betegség a világon. Két alapvető fajtája van, az egyes típusú cukorbetegség, ami egy olyan autoimmun betegség, amit az abszolút inzulinhiány okoz, és a kettes típusú cukorbetegség, ami tartós életmódbeli  problémák (túl magas szénhidrát fogyasztás, elhízás, mozgáshiány) miatt lép fel és relatív inzulinhiánnyal jár. Fontos tudni, hogy nem csak a kialakult cukorbetegségre kell nagyon odafigyelni, de már az átlagosnál magasabb vércukorszintet komolyan kell venni, mert világszerte ez a szív- és érrendszeri halálozás vezető oka!  
A rezveratrol egy 100%-ban természetes anyag, mely olyan növényekben található, mint a szőlő vagy a földimogyoró, s rendszeres fogyasztása hatékonyan csökkenti a magas vércukorszintet. A Pécsi Tudományegyetem kutatói humánbiológiai vizsgálattal bebizonyították, hogy már napi 10 mg resveratrol bevitel is csökkentheti a 2-es típusú diabéteszesek inzulin rezisztenciáját. A Resveratrol 150 magas vércukorszint, illetve cukorbetegség esetén kiemelten ajánlott étrend-kiegészítő.

Magas vércukorszint, magas vérnyomás csökkentése természetesen

Holland egyetemi kutatók egy hónapon keresztül adtak naponta 150 mg, 99%-os tisztaságú (a Resveratrol 150-el megegyező hatóanyagtartalmú és tisztaságú) rezveratrolt a kutatásban résztvevőknek.
A vizsgálat ideje alatt mérték a résztvevők energiafelhasználását, illetve az elraktározott és az elégetett napi zsírmennyiséget. Az eredmények szerint a rezveratrol javította a résztvevők anyagcseréjének hatékonyságát, és az általános egészségi állapotukra is előnyös hatással volt: csökkentette többek között a máj zsírszintjét, a vérnyomást és a vércukor szintjét is.
A vizsgálatban részt vevők változást tapasztalhattak még a téren is, hogy izmaik hogyan égetik a zsírt. A résztvevők sejtanyagcseréje tehát egyértelműen javult, miközben a rezveratrol fogyasztása mellékhatásokkal nem járt.
Figyelem! A Resveratrol 150 nem gyógyszer, hanem természetes hatóanyagot tartalmazó étrend-kiegészítő!
A készítmény pontos hatóanyag összetételét a termékképekre kattintva nézheti meg.